(ACN) Sis mossos d’esquadra han resultat ferits aquest dimarts al vespre en els aldarulls provocats per l’afició de l’Anvers quan es dirigia a Montjuïc per assistir al partit de Champions League contra el Barça. En el marc del control que els Mossos fan a l’afició rival en aquest tipus d’enfrontaments, alguns aficionats van llançar objectes, alguns dels quals eren contundents, contra els agents i també contra alguns seguidors del Barça. Els incidents van començar a l’entorn dels carrers de Lleida i de Rius i Taulet, cap a les 20 hores.

Cinc dels mossos van resultar ferits lleus i un sisè està considerat menys greu després de patir ferides per una llamborda que li va impactar en el braç. L’actuació dels agents va permetre restablir la normalitat en pocs minuts.

Un partit considerat d’alt risc

El partit entre el Barça i l’Anvers estava considerat d’alt risc, especialment pel que fa a la venda d’entrades i la presència a l’estadi dels aficionats de l’equip rival. Per evitar incidents els Mossos van acompanyar els centenars d’aficionats de l’Anvers a l’Estadi Olímpic. Tot i això, però, es van viure alguns moments de tensió amb els seguidors belgues que van llançar bengales als policies, i la policia va haver d’intervenir a l’altura de l’avinguda de Rius i Taulet.

Durant la pujada a l’estadi els seguidors de l’Anvers van protagonitzar actes incívics, com ara orinar al carrer.