reforma carrer Pisuerga a Les Corts

L’Ajuntament ha finalitzat les obres de reforma del carrer del Pisuerga, al barri de la Maternitat i Sant Ramon del districte de les Corts, que van començar al desembre de l’any passat. S’han invertit 1,6 milions d’euros en una superfície de 6.000 metres quadrats que han permès fer millores en la mobilitat, accessibilitat, seguretat i enllumenat.

El principal canvi és que s’ha reduït  la calçada a un sol carril de 3,50 metres amb aparcament a ambdós costats. Això ha permès eixamplar les voreres  i s’han instal·lat uns parterres de grans dimensions que generaran una plaça i una zona verda. També s’ha creat un carril bici de doble sentit per afavorir la mobilitat sostenible i s’han afegit elements destinats a l’exercici físic per a adults.

L’Escola Pau Romeva estarà vinculada en aquesta reurbanització perquè faran activitats educatives aprofitant el nou espai verd i utilitzaran la plaça per a usos pedagògics. A més a més, també s’ha decidit de forma conjunta el mobiliari urbà que s’ha col·locat a la vorera on té l’accés principal l’escola.