Una avaria ha deixat sense subministrament elèctric 3.400 abonats de la Llacuna del Poblenou, a Sant Martí. La incidència s’ha produït a les 17.10 h d’aquest dilluns, quan s’ha desconnectat una línia elèctrica a la zona del 22@, i la llum nop ha tornat fins a les 19.30 h, més de dues hores més tard.

Entre els afectats hi ha hagut diversos veïns de la plaça de Dolors Piera i comerços de la zona. La companyia elèctrica ha informat els abonats que treballava en la resolució de l’avaria, assegurant-los, com així ha estat, que preveia que es restablís el servei en breu.

Alguns establiments, obligats a tancar abans

Entre els establiments afectats hi ha hagut la cafeteria restaurant Sopa, al carrer de Roc Boronat, que ha estat oberta fins a les 18.30 h, mitja hora abans de l’hora de tancament habitual. A partir d’aquest moment no han pogut oferir cafès ni fer servir la caixa.

De fet, les treballadores han explicat a betevé que el tall de llum no els ha permès acabar la producció de pastissos que tenien a mig fer abans que es produís l’avaria.