ISABEL MARTÍNEZ, secretària general de la Federació del Metall d'UGT "A Barcelona què passa? Que la Patronal suposem que tenen lluites internes, no estan per la labor... Nosaltres el que volem denunciar és que si han tingut la capacitat de signar a Tarragona i a Girona, també han de tenir la capacitat de signar a Barcelona."

Segons UGT i CCOO, s’han concentrat 250 delegats sindicals. Reclamen que es compleixi l’acord del 2012 que suposa un increment salarial mitjà del 2,52%. A més, també exigeixen a la Patronal que els aboni els endarreriments pendents i li proposen flexibilitzar el pagament en tres anys, tal i com s’ha acordat a les demarcacions de Tarragona i Girona.

Davant el desacord, la secretària general de la Federació del Metall d’UGT a Catalunya, Isabel Martínez, augura ‘lluites internes’ dins la Patronal de Barcelona i denuncia que aquí no s’hagi signat el conveni.

A la concentració, que ha durat prop de mitja hora, s’ha llegit un manifest  i s’han llençat ous i petards a l’edifici de la Unió Patronal Metal·lúrgica.