Tot va començar amb una baralla entre dos homes en aquest carrer. Una disputa que va fer que molts sortissin al balcó. Alguns van avisar la policia i, a partir d'aquí, les versions d'uns i altres són diferents. Els Mossos d'Esquadra asseguren que, quan hi van arribar, un dels dos homes es va mostrar molt violent i fins i tot va agredir dos agents. Per això, diuen que el van reduir. Segons la policia, no va ser fins que el van tenir emmanillat, que va quedar inconscient. La versió coindicideix amb la que dóna l'altre implicat en la baralla, que ha volgut preservar l'anonimat. "Se iba, se marchaba. Y entonces vino una policía, lo cogió del brazo y la lanzó al suelo." Altres veïns, en canvi, diuen que els mossos van agredir l'home de manera injustificada. I alguns fins i tot van gravar el moment. Aquest jove assegura que l'home no va pegar els agents. JUAN PABLO SANTOS, veí "Empezó a caminar y en este momento eran tres Mossos los que había, dos chicos y una chica. La chica le cogió del brazo y en este momento la chica se tiró encima y al mismo momento los otros también se le tiraron encima." L'home, de 50 anys, va morir hores després a l'Hospital Clínic. Per aclarir els fets, i en espera dels resultats de l'autòpsia, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.

L’endemà que se sabés que un home de 50 anys va morir a l’Hospital Clínic després que els Mossos d’Esquadra el reduïssin, continuen apareixent testimonis dels veïns que contradiuen la versió policial. Segons els Mossos, quan van arribar un dels dos homes es va mostrar molt violent i fins i tot va agredir dos agents. Va ser per això, diuen, que van reduir-lo i detenir-lo.

La història és força diferent de la que expliquen diversos veïns, alguns dels quals van gravar els fets en vídeo des del balcó. Asseguren que, com que no es podia identificar, l’home va voler marxar del lloc. Un dels testimonis dels fets relata que, quan va començar a caminar, una agent dels Mossos d’Esquadra “el va agafar del braç i se li va tirar a sobre, i al mateix moment els altres [dos agents] també se li van tirar al damunt”.

Malgrat les divergències, tots coincideixen a dir que una ambulància va atendre’l al mateix carrer de l’Aurora i que després se’l van endur a l’hospital.

L’altre implicat en la baralla

La versió de l’altre home que va participar en la baralla coincideix amb la que donen els Mossos d’Esquadra. Afirma que la víctima va començar a increpar la seva dona, que s’esperava al cotxe mentre ell pujava la compra del supermercat a casa. Quan va baixar, diu, va voler defensar-la i van iniciar una baralla, però alguns veïns s’hi van ficar i van aconseguir separar-los, malgrat que, segons explica, tots dos continuaven molt nerviosos. Aquest home sosté que, quan va arribar la policia, l’altre va tirar a terra una agent que el volia identificar.