El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals del 2023, Xavier Trias, ha dit aquest dilluns que no pot ser que Barcelona sigui “la meca de la droga o del sexe fàcil”. En una entrevista radiofònica al programa ‘Aquí Catalunya’, de la Cadena SER, ha afirmat també que encara no sap si Colau “està a favor o en contra de la prostitució” i creu que, per combatre-la, cal tenir clar “quina ciutat vols”.

Trias ha afegit que Barcelona “necessita hotels de cinc estrelles” i també “hotels a bon preu per a gent més modesta i per a famílies”. En canvi, ha recalcat: “El que no volem són hotels perquè la gent vingui a fer comiats de solter, a fer merder i a emborratxar-se”.

El candidat de Junts ha criticat que a Colau li falta definir “quin projecte té per a la ciutat” i creu que “èxits” com el fet que el Mobile World Congress es quedi a Barcelona no són atribuïbles al govern municipal, sinó “a l’alcaldessa de l’Hospitalet” i als responsables de Fira de Barcelona, amb Pau Relat al capdavant.

“Trias per Barcelona”, possible nom de la candidatura

El candidat de Junts ha confirmat que possiblement el nom de la seva candidatura serà “Trias per Barcelona” i que les sigles de Junts hi apareixeran, però que no li prendran el protagonisme. “El que intento és que aquesta candidatura no vagi sota sigles determinades. Serà una candidatura molt Trias”, ha afegit. Tal com ha insistit altres vegades, diu que vol “sumar el màxim de gent possible” al seu projecte i que “tindrà una conversa” amb Sandro Rosell. “Crec que si ens presentem els dos a l’alcaldia ens farem mal”.