XAVIER TRIAS, alcaldable de CiU "Nosaltres estem fent la revolució del sentit comú, que és una manera important de canviar les coses, deixant de cantó les demagògies, el partidisme i la utilització de la gent. Anem molt bé però hem d'anar millor, i hem d'estar a primera fila, i no es podem contentar amb ser els 15 o els 18, o els sis, hem de ser els primers, i lluitar contra els primers, ser capaços de demostrar que som els millors."

El candidat de CiU ha recordat que és el primer cop que arriben a unes eleccions municipals des del govern, i ha dit al seu equip que se n’han de sentir molt “orgullosos”. Trias ha parlat d’un “canvi tranquil” i de la revolució del “sentit comú” que, segons ell, està protagonitzant el seu executiu.

Segons l’alcaldable de Convergència i Unió, s’han aconseguit els objectius fixats: generar confiança i defensar un model de ciutat basat en la cultura, la innovació i el benestar. També ha parlat del futur, i ha dit que Barcelona ha de mantenir el lideratge com a capital d’estat i alhora posar l’accent en la qüestió social, perquè -diu- “cal atendre a les persones més vulnerables”.