"Jo crec que no hi ha imatge més eloqüent, més visible, més gràfica, més clara que la que estem veient aquí en aquestes escales darrere meu. Aquesta gent darrere meu és la punta de llança de tota la gent que voluntàriament canviarà la ciutat i en farem la ciutat que tots volem."

Voluntaris per Bosch vol ser una xarxa ciutadana amb perfils diversos, no necessàriament vinculats a ERC, que treballi de cara al proper 24 de maig. Els voluntaris participaran en la campanya de les eleccions municipals explicant el projecte d’Alfred Bosch als barris de la ciutat, participant en l’organització d’actes i trobades, i donant suport en aspectes logístics i en les xarxes socials.

El candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona ha afirmat que amb l’acte, que ha aplegat 150 dels més de 300 voluntaris que té la candidatura, “hem demostrat la il·lusió i el coratge que tenim per construir una Barcelona republicana”.

Bosch ha recordat que “els grans esdeveniments a Barcelona sempre han tirat endavant gràcies als voluntaris” i que “els Jocs Olímpics o Barcelona Decideix són dos exemples de l’èxit que hem aconseguit gràcies als voluntaris”.

Els voluntaris, que han desplegat un mosaic amb les sigles “BCN” la plaça del Rei, han vitorejat al final de l’acte Bosch amb crits d'”alcalde, alcalde”.

En clau electoral, Bosch ha recordat que “el procés no està estancat ni adormit”, i que els ciutadans tenen una primera cita a les urnes el 24 de maig i una segona el 27 de setembre. Segons l’alcaldable d’ERC, ambdues cites seran “un referèndum sobre la independència de Catalunya.”