ANTONI VIVES, tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà "Tenen tota la informació i em serà molt fàcil explicar-los el que hi ha. Sabeu que per nosaltres tot el que està relacionat amb el clúster nàutic és fonamental i és important que hi hagi sensació de tranquil·litat per part de tothom."

“Estem encantats que ens facin comparèixer per explicar tot allò que té a veure amb el desenvolupament del port”, ha afirmat aquest dijous el tinent d’alcalde Antoni Vives. D’aquesta manera, el responsable d’Hàbitat Urbà ha acceptat la petició que els grups municipals del PSC, PP i ICV-EUiA li van llançar aquest dimecres perquè donés explicacions en una comissió extraordinària. L’oposició vol que Vives dissipi qualsevol ombra de dubte en les obres de la nova marina del Port Vell i en l’adjudicació de la Bocana Nord, darrere de l’Hotel W.

Vives ha recordat que tots els partits formen part del Consell d’Administració del Port i que alguns eren al govern, ha dit, quan es van prendre decisions avui sota sospita. “Tenen tota la informació i em serà molt fàcil explicar què és el que hi ha”, ha assegurat el tinent d’alcalde. Vives ha dit que pel govern municipal tot el que està relacionat amb el clúster nàutic “és fonamental”. “És important que hi hagi tranquil·litat per part de tothom”, ha afegit.