La finalitat del projecte és fer veure la normalitat del debat sobre la consulta del 9-N a través de cares conegudes que estan d’acord amb el dret a decidir, però que tenen punts de vista diferents sobre el resultat final del procés. El tràiler es podrà veure a diverses sales de cinema del país en els propers 15 dies.

Al documental hi participen personalitats reconegudes del món de la comunicació i la política a Catalunya i al conjunt de l’estat. Els comunicadors Andreu Buenafuente, Àngel Llàcer i Juan Luis Cano, els periodistes Karmele Marchante, Martí Galindo i Antonio Baños, l’humorista Berto Romero, l’actriu Míriam Tortosa, l’economista Xavier Sala i Martín, l’empresari Josep Maria Mainat, la jutgessa Sílvia Ventura i el catedràtic de Ciència Política Ramón Cotarelo són els protagonistes del documental.

El documental es fa paral·lelament a la iniciativa 200 suports al 9N a través de la qual dues-centes personalitats fan públic el seu suport a la consulta del proper 9 de novembre. La campanya “Un país normal” va començar el mes d’octubre passat amb una bustiada simultània massiva en diversos barris catalans i el desplegament d’una pancarta gegant al Camp Nou.