A més de Recasens, la resta de membres que s’incorporen a la gestora són Antoni Picó, Raimond Blasi, David Ciudad, Carles Ortega, Jaume Molero i l’eurodiputat Francesc Gambús.

Espadaler considera que la dimissió de l’antiga direcció és un “exercici de coherència”, perquè segons diu, “no es  pot ser en un partit i defensar el candidat i el programa d’un altre”. En aquest sentit, el secretari general d’UDC creu que d’aquesta manera, el nou equip podrà defensar al 100% la línia del partit.

En clau catalana, el secretari general d’UDC ha criticat Artur Mas per instal·lar Catalunya en precampanya i campanya electoral més d’un any. Espadaler ha assenyalat la necessitat de prendre accions de govern i decisions que permetin aprofitar les oportunitats econòmiques per a Catalunya. En aquest sentit, ha explicat que “Catalunya necessita eleccions per tenir governs estables”, així com un referèndum per decidir el futur polític dels catalans, tot i que ha remarcat que aquest ha de fer-se dins dels marcs legals.