TriasxBCN vol presidir aquest mandat el Consell de Districte de Sarrià – Sant Gervasi, on té majoria absoluta, amb 10 dels 19 consellers. El portaveu del grup municipal, Jordi Martí Galbis, ha demanat una reunió amb la regidora del districte, Maria Eugènia Gay, per plantejar-li les propostes de la formació. Recorda que la candidatura de Xavier Trias va obtenir el 40 % dels vots en aquest districte.

“Que Sarrià – Sant Gervasi deixi de ser el vagó de cua”

Martí demana a la regidora que “des del primer moment compti amb l’oposició, que és majoritària”, i recalca que el PSC només disposa de dos dels 19 consellers de Sarrià – Sant Gervasi. La trobada amb Maria Eugènia Gay també ha de servir, segons el regidor de TriasxBCN, per demanar “que Sarrià – Sant Gervasi deixi de ser, d’una vegada per totes, el vagó de cua” pel que fa a les inversions i la despesa per càpita dels districtes de la ciutat. “Volem acabar amb la marginació que pateixen els barris d’aquest districte i la seva gent”, sentencia.

Junts per Catalunya ja va presidir el Consell de Districte de Sarrià – Sant Gervasi durant el primer mandat d’Ada Colau. De fet, va ser el mateix Jordi Martí Galbis qui va assumir la presidència el 2015, en aquell moment com a regidor de CiU.