La regidora de TriasxBCN Neus Munté ha allunyat, de moment, la possibilitat d’arribar a acords amb el govern de Jaume Collboni, com defensava l’alcalde a l’entrevista de betevé d’aquest dimecres. Munté sosté que tot és molt recent encara i que la formació que lidera Xavier Trias està centrada a treballar en les coses que no funcionen, que destaca que són moltes.

Treballaran perquè el canvi sigui una realitat

Munté ha tornat a carregar contra el que ha qualificat de “pacte fet des de Madrid” que, assegura, va convertir Collboni en alcalde de Barcelona, i ha dit que des de TriasxBCN treballaran de manera incansable perquè el canvi sigui una realitat. Assegura que, de moment, durant aquest inici del mandat dels socialistes el canvi no es veu per enlloc, i li recorda que tenen molt feina.

La regidora respon així a l’alcalde Collboni, que, a l’entrevista de betevé, va assegurar que arribar a acords amb Junts per Catalunya per governar durant els propers quatre anys és perfectament plausible. “Els consensos de ciutat com l’ordre, la neteja, la seguretat, l’habitatge i la neutralitat en les emissions van més enllà dels partits progressistes. S’hi pot incloure Junts“, va afirmar.