XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Nosaltres no podem dir que no a projectes que ens vinguin de fora, potents i escoltar-los i veure què és el que és millor... però és veritat que a molta gent generava i ens genera dificultats per entendre el que es volia fer i on es volia fer. Jo crec que no és un pla B, des de fa temps hi ha gent a Catalunya que plantejava opcions diferents. S'han treballat des de la discreció, i jo crec que està bé que des d'una iniciativa d'aquí fer coses diferents, i fer una cosa que jo crec que serà un gran èxit per a Catalunya. Aixecar amb les dificultats actuals una inversió de 5.000 milions d'euros és una cosa extraordinària i molt positiva per al país."

Trias ha dit que aquest era un projecte que s’havia negociat des de fa temps i que s’ha portat amb discreció. Trias, que fa uns mesos va dir que els executius de Las Vegas Sands s’equivocaven si triaven Madrid en comptes de Barcelona, s’ha mostrat content per haver trobat una alternativa pròpia a Eurovegas: “Està bé ser capaços amb iniciativa d’aquí de fer una cosa diferent.”

Sobre la utilització de la marca Barcelona, Trias s’ha mostrat satisfet que el nou complex porti el nom de la capital catalana “si això serveix perquè Catalunya vagi bé”.

A través de Twitter, Xavier Trias ha qualificat Barcelona World “d’èxit per a tots”.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/xaviertrias/status/243999224197435392″]