Jordi Martí i Galbis Junts

Els regidors electes de Trias per Barcelona reclamen al govern en funcions (BComú i PSC) que actuï contra el repunt del “top manta” i el reton dels trilers a la ciutat. El regidor electe Jordi Martí i Galbis els acusa de deixadesa de responsabilitats en la gestió de la ciutat. A més, demana a Colau i Collboni que no es “deixin vèncer” per “una actitud d’estar de sortida i menfotisme”.

Martí denuncia que el govern en funcions “s’ha relaxat” i per això demana que es gestionin aquestes situacions a fi que no es cronifiquin uns problemes que, segons explica, Barcelona ja havia deixat enrere.

Denuncien un repunt del “top manta” i els trilers

L’equip municipal de Trias per Barcelona atribueix el repunt dels dos fenòmens a la deixadesa en la gestió dels darrers dies. El primer és el repunt del “top manta”. “A Barcelona torna a haver-hi una implantació important de venedors il·legals al centre de la ciutat, lligats a la temporada turística“, apunta Martí. El regidor electe considera que aquesta situació és “inadmissible” i que afecta el dia a dia de la ciutat.

També afirmen que han detectat que al carrer hi han tornat grups de trilers, un problema que segons Trias per Barcelona ja es va solucionar fa anys. Els trilers estafen les persones mentre juguen a jocs d’atzar al carrer. “És una pràctica il·legal i no és tolerable que tornin a aparèixer a la ciutat aquests grups, que són estafadors“, sentencia Martí.

Batlle: “El govern continua treballant dia a dia, com sempre”

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat en funcions, Albert Batlle, ha respost a les declaracions de Jordi Martí i Galbis a través de Twitter. El socialista ha desmentit rotundament les afirmacions del regidor electe de Trias per Barcelona sobre “l’actitud de deixadesa i d’estar de sortida” del govern en funcions.

Batlle ha remarcat que el govern en funcions de l’Ajuntament de Barcelona “continua treballant dia a dia, com sempre”, perquè la ciutat “requereix dedicació constant”.