ALFRED BOSCH, alcaldable d'ERC-MES "Qui digui que convertir Barcelona en una capital de debò no és una cosa que hem de debatre, qui pensi que no és un tema important per les municipals, no s'ha mirat els números."

“El que no farem és amagar-nos de les nostres creences perquè creiem que la independència és una necessitat social”. Així s’ha expressat Alfred Bosch com a rèplica a les declaracions de l’alcalde i candidat de CiU a la reelecció, Xavier Trias, d’aquest cap de setmana en què va dir que prefereix unes municipals en clau local. El candidat d’Esquerra ha dit que “convertir Barcelona en una capital d’estat” és un tema que s’haurà de debatre durant la campanya. “Qui pensi que no és un tema important per les municipals, no s’ha mirat els números”, ha sentenciat Bosch, que ha afegit que amb la part proporcional del dèficit fiscal que correspon a Barcelona es podrien acabar obres ara encallades.

El candidat republicà ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, una trobada en què hi ha hagut “molta complicitat”. Bosch ha destacat que hi ha hagut “acord sense fissures” a l’hora de fixar com a prioritats la lluita contra la pobresa i la desigualtat.