Bosch ha reivindicat el valor patrimonial i sentimental del Tramvia Blau i ha acusat el govern d’amagar informació i de fer-ne “un desgavell de gestió”. Mercedes Vidal ha assenyalat que Bosch ja coneixia el projecte perquè ERC té presència en el Consell d’Administració de l’ATM. Per això li ha reclamar que “no generi alarmes”. La regidora ha explicat que la remodelació permetrà que el tramvia pugui seguir circulant “molts més anys amb garanties”.

Els grups Demòcrata, del PSC i la CUP han donat suport a la proposició i han demanat explicacions per saber en què consisteix el projecte. Jordi Martí ha retret que  s’està girant l’esquena a usuaris i treballadors i el socialista Daniel Mòdol ha demanat una resposta clara sobre si la remodelació implica també la desaparició del tramvia. La cupaire Maria Rovira ha reclamat conèixer el cost d’aquesta actuació.

El Partit Popular i Ciutadans han votat a favor de la proposició però han criticat Bosch, perquè consideren que la presència d’ERC al Consell d’Administracio de l’ATM li ha de donar informació sobre aquest projecte i li han reclamat que expliqui allò que sap i consideren que amaga.