Sirera vol campanya turisme

El president del Grup Municipal del PP, Daniel Sirera, ha demanat a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que posi en marxa una campanya informativa sobre els beneficis del turisme per a la ciutat. El popular critica que el consistori “no ha fet res per evitar que els ciutadans vegin el turisme com un problema”. A més, considera que les polítiques del govern municipal en contra dels apartaments turístics, dels hotels, de les terrasses i de l’oci nocturn o els creuers, “només han provocat més turismofòbia”.

Demana a Collboni “canviar el xip”

Per Sirera, el turisme incrementa els ingressos del comerç local i la restauració de la ciutat, a més de generar llocs de treball, i recorda que aquesta activitat econòmica representa el 15 % del producte interior brut (PIB) de Barcelona. Per tot plegat, demana a Collboni “que canviï el xip i que treballi per atreure un turisme de qualitat i aconseguir que Barcelona sigui un referent del turisme ‘friendly'”.

El popular creu que cal evitar que els ciutadans “segueixin veient el turisme com un problema, perquè no ho és. Si importem un turisme de qualitat, el turisme és un generador de riquesa”, ha afirmat. En aquest sentit, recorda que el darrer baròmetre municipal del desembre va assenyalar el turisme com un dels principals problemes dels barcelonins, amb un 6,3 %, la quarta posició.