JORDI HEREU, cap de llista del PSC "Les entitats del tercer sector i les entitats que atenen a la gent des de la proximitat, cada vegada em ve més gent que em diuen, escolta que ens diuen ja us ho fareu... Aquesta és una actitud que hem de combatre estrictament perquè nosaltres hem de generar una alternativa, i aquesta és l'alternativa."

El Pacte d’Ocupació serà una de les apostes del PSC. En aquest sentit, el dirigent socialista ha garantit que es reuniran amb la PIMEC, Foment, CCOO, UGT i les Cambres, cosa que, segons ell, no han fet ni PP ni CiU. “Hem de demanar al sector privat que tiri endavant, però ho faran millor si també hi ha un suport i lideratge públic“, ha afegit Hereu durant la Convenció Municipal del PSC, que ha acollit la Factultat de Geografia i Història de la UB.

Per crear empresa i atraure inversors, però, cal una bona formació entre la població, ha remarcat Hereu. En aquest sentit, cal potenciar encara més la formació professional per “lluitar contra la generació perduda” i assegurar un bon nivell d’anglès, garantir el trilingüisme.

Pel que fa a les retallades en políques socials, ensenyament i salut, el dirigent socialista ha assegurat que no deixaran ningú sense ajudes si són necessàries i ha recordat que el Parlament va aprovar una moció que blindava Barcelona d’aquestes retallades.