Des de les 18 h, ponents com Jorge Galindo, de Politikon, Nacho Corredor, consultor de comunicació, o Astrid Barrio, d’ICPS, reflexionen sobre el mapa polític català i la campanya electoral. També s’hi donen a conèixer les dades recollides per la plataforma El teu Vot, que permet als usuaris identificar l’opció política que més els escau segons els resultats d’un qüestionari en línia.

A partir del tancament de les urnes, a les 20 h, els assistents han pogut seguir els diferents sondejos publicats i debatre els possibles resultats electorals en una roda oberta d’opinions. Paral·lelament s’han format grupuscles improvisats, repartits per tot el local, que han optat per comentar els sondejos en un cercle íntim.

L’enquesta de TV3, que dóna una àmplia majoria a Junts pel Sí, ha provocat reaccions de tota mena entre el públic, que en molts casos ja s’esperava uns molt bons resultats per la formació. Han sorprès més les previsions relatives al PSC, per a qui molts pronosticaven una davallada considerable. Entre els temes que es debaten es parla de la configuració i les aliances que es podrien estrènyer al Parlament amb el mapa polític que vaticinen els estudis a peu d’urna.

La Nit d’El teu Vot s’allargarà fins pràcticament el final de l’escrutini de les meses. Al local s’ha habilitat una connexió Wi-Fi perquè el públic, que ha pagat una entrada simbòlica de tres euros, pugui seguir en directe des del seu ordinador o des de la tauleta els resultats electorals. La vetllada es complementa amb un aperitiu i beguda per a tots els assistents dins d’un ambient visit website.