Sánchez ha avalat la decisió del PSC de governar amb Barcelona en Comú en considerar que les polèmiques protagonitzades per Colau “no han situat Barcelona en la projecció que mereix com a gran ciutat”, ha dit a Antena 3.

Colau ha respost Sánchez durant una entrevista a RAC1, demanant-li “que es preocupi de respondre del que és directament responsable, que fa mesos que intenta formar govern sense ser-ne capaç, que va anar a una investidura fallida i que ha perdut milions de vots en les últimes eleccions”. I ha afegit: “Crec que el senyor Sánchez s’hauria de preocupar de respondre de les seves pròpies incapacitats i d’explicar per què el Partit Socialista ha obtingut els pitjors resultats de la seva història també a la ciutat de Barcelona en les últimes municipals”.

Colau ha considerat també que les declaracions de Pedro Sánchez “estan absolutament fora de lloc” i ha indicat que “una mica d’humilitat ens aniria més bé a tots”. Considera, en aquest sentit, que Jaume Collboni”no estarà gaire content” amb les declaracions del líder del PSOE.

L’alcaldessa ha reiterat la necessitat del pacte amb el PSC per aconseguir “donar resposta” a les peticions dels ciutadans que la van votar fa un any.