Tot i estar envoltat pel color blau de Democràcia i Llibertat, el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) podria haver estat la formació més votada en una secció censal de Sant Gervasi – la Bonanova, amb 217 vots. El Ministeri de l’Interior ja està revisant aquesta dada, que tot fa pensar que està equivocada.

Les seccions censals en què el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) ha obtingut més bons resultats es troben a Can Baró, Sant Genís dels Agudells, Ciutat Meridiana i Sant Martí de Provençals, amb sis vots en cada cas. Això si no comptem els 217 vots atribuïts a aquesta formació a la secció censal número 35 de Sarrià – Sant Gervasi. Justament en aquesta mateixa zona, delimitada pels carrers de Balmes, Moragas, Folgueroles, Castanyer i el passeig de Sant Gervasi, Democràcia i Llibertat i En Comú Podem han rebut suposadament només un vot, segons els resultats publicats de les eleccions generals del 20 de desembre, cosa que fa aixecar força sospites.

Seguint aquesta pista, BTV ha contactat amb el Departament d’Estadística de l’Ajuntament, que és qui ha facilitat les dades de la ciutat. Tot i que també han observat amb estranyesa les dades, que es miren amb molt escepticisme, asseguren que els resultats oficials provenen del Ministeri de l’Interior. Allà han pres nota dient que ho transmetran a l’equip encarregat de processos electorals perquè ho revisi.