Port Olímpic estrena nou accés Moll de Mestral

(ACN) La reforma del moll de Mestral del Port Olímpic s’encarirà un milió d’euros. Ho ha avançat ‘El Periódico’ i ho han confirmat a l’ACN fonts municipals. L’Ajuntament de Barcelona va aprovar el 2 de novembre una modificació del projecte per incorporar millores i retocs a les obres previstes.

Els canvis que comporten un encariment de 1.136.000 euros que, sumats a les feines ja previstes inicialment, eleven a 8,5 milions d’euros el cost total del projecte. Fonts municipals assenyalen que les actuacions extra encarregades són fruit de “requeriments tècnics sorgits durant l’execució dels treballs” i millores en sostenibilitat i eficiència energètica.

El govern barceloní remarca que l’encariment “no supera el llindar màxim” que preveu la llei en contractes ja adjudicats. Concretament, suposa un 15 % d’increment sobre els contractes signats pels adjudicataris.

D’acord amb la informació d”El Periódico’, les modificacions inclouen resoldre incidències no previstes a les galeries d’instal·lacions i en el sistema de captació d’aigua de mar. A petició del consistori, a més, s’introduiran retocs als fanals, paviment i tancaments de fusteria, que seran d’alumini en comptes de fusta laminada.