L'Ajuntament de Barcelona penja la pancarta del 25-N

Aquest dissabte, 25 de novembre, se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Barcelona visibilitza el suport i la defensa dels drets de les dones. Un dia abans ja ha penjat al balcó de l’ajuntament la pancarta del 25-N amb el missatge “pregunta, parla, escolta”, el lema de la jornada.

La manifestació del 25-N

L’acte central de la jornada serà la gran manifestació a Barcelona que ha convocat Novembre Feminista per denunciar les violències masclistes i reivindicar la força de les dones, les lesbianes i les trans. La mobilització començarà a les 18.30 h a la confluència del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal.

Aquest divendres, 24 de novembre, també hi ha convocada una marxa nocturna “contra la violència masclista sistèmica” i en defensa del feminisme “com a esperança de vida”. La convocatòria és a les 19.30 h a la plaça d’en Joanic.

Activitats a tots els districtes

Més enllà de les protestes, també hi ha activitats i propostes als diferents districtes amb l’objectiu de conscienciar la població sobre aquesta jornada.