NÚRIA CARMONA, regidora del PSC "Mirem de ser entre tots una mica més creatius, posem llum i posem esperança on sembla que hi ha desencís i desànim cívic, i entre tots ho farem tot."

La nova regidora del PSC, Núria Carmona, és una de les persones de confiança de Jaume Collboni. Està vinculada a l’Ajuntament de la ciutat des de l’any 2000, i durant aquests anys ha fet de consellera tècnica a Nou Barris, de consellera, vicepresidenta i comissionada del barri del Carmel i de la zona nord, Sant Genís i la Teixonera, al districte d’Horta-Guinardó. També ha estat gerent del districte de les Corts i assessora del districte d’Horta-Guinardó. A partir d’ara assumirà la presidència d’aquest districte.

La nova regidora substitueix Jordi Martí i s’encarregarà de les àrees de Cultura Popular i d’alguns àmbits dels drets civils, com els grups LGTB o el col·lectiu gitano. També participarà en les comissions de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació.

A l’acte de presa de possessió hi han assistit l’alcalde, Xavier Trias, i el president de la Federació de Barcelona del PSC, Jaume Collboni, entre altres representants polítics.