SÒNIA RECASENS, tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació "És una proposta nova, amb un marcat aire participatiu i trencador, que permet donar un toc de modernitat al procés creatiu per aconseguir un enllumenat únic i valorar les idees i les propostes dels professionals del disseny a la seva ciutat."

El concurs, que es convoca a través de Barcelona Activa, tindrà dues categories. Una de destinada a dissenyadors novells, en la qual podran entrar tant estudiants com titulats amb menys de dos anys d’antiguitat, i una segona categoria per a dissenyadors professionals. Els primers hauran de presentar projectes per al carrer d’Aragó, en el tram comprès entre Bailèn i Aribau, i els segons hauran d’engalanar la Gran Via de les Corts Catalanes, en el tram comprès entre Muntaner i Bailèn.

Segons ha explicat la tinenta d’alcalde d’Economia i Ocupació, Sònia Recasens, els projectes que es presentin hauran de complir uns requisits que a partir d’avui es publiquen al web de l’Ajuntament i entre els quals hi ha el cost de producció i manteniment, que no podran superar els 90.000 euros. Tot i que el guanyador se sabrà el mes que ve  la cerimònia no es farà fins a la tardor amb una exposició dels treballs finalistes.