Ple extraordinari sobre terrasses

L’oposició fa un últim intent per convocar un ple extraordinari per portar les conclusions de la comissió d’estudi de l’ordenança de terrasses a Ciutat Vella. El govern municipal ha decidit no incorporar com a punt de debat l’informe d’aquesta comissió en l’ordre del dia del ple del 3 de maig, l’últim del mandat actual. Per això, el Grup Municipal Demòcrata, Cs, ERC, el PSC i el PP han unit forces per exigir aquest ple extraordinari, que se celebrarà en els pròxims dies. De fet, podria celebrar-se el mateix divendres del ple municipal.

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Jaume Ciurana, ha explicat aquesta petició de ple extraordinari. Els grups sol·licitants critiquen la “decisió unilateral” de l’alcaldessa, Ada Colau, de no incorporar les conclusions de la comissió de terrasses.

Últim ple de Jaume Ciurana

Jaume Ciurana ha fet aquest dimarts la seva última compareixença ordinària com a portaveu del Grup Municipal Demòcrata, i aquest divendres participarà en el seu últim ple municipal, en espera de la data del ple extraordinari sol·licitat. El regidor ja va anunciar just fa un any que deixarà l’Ajuntament a finals de mandat, després de 25 anys al consistori.

Jaume Ciurana

El darrer ple abans de les municipals

El ple del 3 de maig serà el darrer del mandat. En un inici havia de ser un ple administratiu, sense propostes de l’oposició, abans de les eleccions municipals del 2019. És el conegut com a ple escombra. Però la Junta de Portaveus ha decidit finalment incorporar-hi la part d’impuls i control. Això vol dir que tots els grups municipals podran portar al ple una proposta, un prec i una pregunta dirigida al govern d’Ada Colau.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Eleccions municipals del 2019 | Últimes notícies” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]