Josep Bou seria independentista

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, creu que és difícil que sigui escollit alcalde a les properes eleccions municipals del 26 de maig, però no ho veu impossible. “En política a vegades es giren les coses en pocs dies”, ha assegurat Bou en una entrevista a ‘El matí de Barcelona’.  Tot i  la desfeta electoral del PP a les eleccions generals, Bou creu que els resultats no es poden extrapolar a les eleccions municipals i es mostra optimista. No només no es veu fora de l’Ajuntament sinó que creu que els populars aniran creixent i que obtindran diversos regidors. Un optimisme que contrasta amb el que pronostiquen algunes enquestes, que situen el PP fora del consistori. “Si podem ser importants i fer camí amb altres partits, ho farem”, assegura Bou.

“La nostra estratègia la variarem molt poquet”

A l’hora d’analitzar els mals resultats del PP el passat 28 d’abril, Josep Bou creu que l’entrada de Vox ha provocat un perjudici important als populars. “Hi ha gent que ha agafat por de les sigles de Vox” i això, segons el candidat popular, ha fet que alguns votants del PP hagin acabat votant el PSOE. “No hem pogut percebre aquesta sensibilitat de molta gent de tot Espanya” preocupada, segons ha dit, perquè el partit d’ultradreta pogués accedir al poder. El candidat del PP a l’alcaldia creu que Vox podria haver moderat una mica el seu discurs. “Més que en el fons, en la presentació”, ha afirmat.

“N’hem pres nota”, assegura Bou, tot i que al mateix temps afirma que variaran “molt poquet” l’estratègia de cara a les municipals.