Carina Mejías ha acusat l’alcaldessa, Ada Colau, de generar problemes on n’hi ha. La líder de Ciutadans ha recordat a Colau que els centres de culte estan exempts de pagar impostos com l’IBI i que si vol cobrar-los “haurà de modificar la norma”. “Nosaltres el que volem és fer política útil”, ha sentenciat Mejías, que ha afegit que el debat obert entorn la Sagrada Família “no és una prioritat per a ningú”.

Reunions amb el govern pel PAM

La líder municipal de C’s ha explicat que aquest dimarts la seva formació mantindrà una primera trobada amb el govern per abordar el Pla d’actuació municipal i ha dit que posaran com a objectius generar ocupació i un parc d’habitatge de lloguer social. Mejías ha evitat fer cap compromís de votació i ha dit que estan “expectants” al que els pugui oferir el govern.

Carina Mejías ha anunciat que aquest dimarts s’ha fet la primera reunió de la comissió informativa sobre Barcelona Regional que es va crear arran de la petició que C’s va fer d’una comissió d’investigació. La líder de la formació taronja ha dit que espera que no sigui “una reunió d’entreteniment” perquè “tenim clar que hi ha hagut irregularitats” a Barcelona Regional, i ha explicat que posaran una data límit per tenir conclusions definitives.