El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha assegurat que “la situació és molt greu i lamentable, una més; així no podem continuar, la gent vol que Rodalies funcioni, no que sigui gratis”. Ho ha denunciat en una entrevista a Catalunya Ràdio, després que a primera hora del matí una incidència tècnica hagi deixat Catalunya sense trens.

Puigneró ha reblat: “La gent vol que Rodalies funcioni, no que sigui gratis”. El vicepresident ha demanat de nou que “ens traspassin les Rodalies i ja ens ho fem nosaltres, això només s’arregla agafant un transport alternatiu que es diu independència”.

La ministra de Transports demana disculpes

Puigneró afirma que traslladarà la queixa a la ministra de Transports, Raquel Sánchez. Precisament, Sánchez ha demanat disculpes als usuaris aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio. La ministra ha admès que recuperar la normalitat del servei de trens trigarà hores.

El servei s’ha aturat a les 5 h per un problema en el sistema de comunicacions a l’Estació de França. Per seguretat s’ha aturat el servei a tot Catalunya fins a les 8.05 h quan els tècnics d’Adif han resolt la incidència. Ara bé, Renfe ha comunicat que el servei funcionarà de forma irregular durant les properes hores.