Martí ha donat una conferència que portava per títol “Recuperar l’ànima de Barcelona”, en què ha defensat la idea que a la ciutat pagui més qui tingui més activitat econòmica. El president del Grup Municipal del PSC ha dit que en els darrers anys a Barcelona ha crescut la distància entre rics i pobres.

Per mirar de fer front a aquesta situació, el PSC proposa crear un grup de treball per engegar propostes que puguin anar en la línia de reduir les desigualtats. Martí assenyala que la pobresa va en augment, i que tornen a aparèixer fenòmens que es creien oblidats, com ara el barraquisme. “Si no s’ataca de manera immediata, això ho pagarem car”, ha dit.

El president del Grup Municipal del PSC ha estat presentat pel convergent Miquel Roca, que el líder dels socialistes barcelonins ha qualificat com “el millor cap de l’oposició que ha tingut l’Ajuntament de Barcelona”. El president del Grup municipal del PSC també ha parlat de la negociació del Pla d’actuació municipal. Una negociació oberta amb el govern, amb el qual aquest dimecres els socialistes es reuniran de nou. Sobre això, Martí ha dit que continua demanant més claredat a l’alcalde per poder arribar a un acord.