Si les eleccions donen per poder fer una alternativa, demanaré el suport dels socialistes perquè tindran molt difícil explicar als seus votants que vulguin tornar a pactar amb els partits que volen separar Catalunya de la resta d’Espanya”, ha afirmat la líder de Ciutadans.

Però tant Miquel Iceta com Pedro Sánchez han llançat aquest dijous el mateix missatge: que no pactaran amb cap opció política de dretes. I pel que fa a Ciutadans, Iceta ha apuntat que “els socis preferents del PP aquesta legislatura no han estat gaire d’esquerres”.

Domènech no s’acaba de creure les paraules de Sánchez i Iceta

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha contestat a les paraules de Sánchez i Iceta que asseguraven que no faran presidenta Arrimadas. Xavier Domènech considera que Sánchez “s’ha aixecat avui per la banda esquerra del llit”, tot dient a Iceta amb qui no pot pactar, però troba estrany que no hagi dit amb qui sí que pot pactar. A més el cap de llista d’En Comú Podem ha assegurat que Sánchez “altres vegades s’aixeca pel costat dret i dona suporta al PP i el 155”, i per tant no hi acaba de confiar. Però, malgrat tot, ha afegit que espera que la posició actual dels socialistes “es consolidi i no sigui només flor d’un dia”.