Malestar en el sector educatiu per les denúncies, insinuacions i crítiques obertes pel presumpte adoctrinament a les aules per part d’alguns mestres. Unes crítiques que són rebutjades frontalment pels docents que aquest dimarts han tornat a mostrar el seu rebuig a la situació generada amb una concentració davant de la Delegació del Govern.

Una cinquantena  de professionals s’han manifestat en defensa de l’escola catalana i contra la criminalització dels professionals, després de declaracions  -diuen des de la Federació d’Educació de CCOO- com les  d’Alfonso Guerra o Xavier García Albiol als mitjans i d’Albert Rivera en seu parlamentària. Cal afegir-hi  diverses denúncies d’adoctrinament a docents i càrrecs directius tant de centres públics com concertats. També volen mostrar el desacord més rotund  per la ingerència del Govern espanyol en el sistema educatiu català, via article 155.

Per aquest cúmul de motius, la Federació d’Educació ha convocat els treballadors de l’educació catalana amb la consigna #JoAdoctrino .