JORDI HEREU, president del Grup Municipal del PSC "Això que els quartos i les polítiques socials les pactem amb uns i en canvi amb altres temes juguem a barallar-nos-hi. Aquestes esquizofrènies polítiques, no sé fins a quin punt es poden aguantar, això va dirigit a Convergència i Unió."

En la valoració que ha fet aquest matí el Grup Municipal del PSC de l’actuació del govern municipal durant l’estiu, Jordi Hereu ha demanat a Xavier Trias que “comenci a governar” i que deixi de fer-se fotografies amb el llegat derivat de l’antic bipartit. Hereu ha reclamat que “passi de la declaració” i concreti en un programa d’actuació les prioritats del Programa d’Actuació Municipal (PAM).

Així mateix, el líder del PSC a l’Ajuntament ha retret a l’alcalde els silencis sobre la polèmica de la renda mínima d’inserció, que Hereu considera un instrument de cohesió social . Quant al patrullatge conjunt entre Mossos i Guàrdia Urbana a la ciutat, Hereu ha demanat a Trias que no amagui la infradotació dels agents de la Guàrdia Urbana i ha reclamat més Mossos per a Barcelona.