No és un edifici qualsevol. Les portes d'accés de l'Ajuntament estan custodiades per agents de la Guàrdia Urbana, però ni això no ha impedit que en les últimes setmanes hi hagi hagut robatoris a l'interior. Segons ha pogut saber BTV, l'últim cas va ser la setmana passada. En un dels despatxos del PP, que està en obres, es van endur una motxilla amb un ordinador portàtil d'un dels operaris. "En els mateixos despatxos del PP, precisament, hi va haver el mes passat un altre robatori. De la bossa de mà d'una assessora del grup municipal es van endur un mòbil i un moneder, que va aparèixer hores després, sense els diners, en una paperera propera a l'Ajuntament." Pocs dies després, hi va haver nous robatoris un pis més amunt, als despatxos d'Esquerra Republicana. Aquí es van endur la cartera de dos assessors del Grup Municipal. Arran d'aquests fets, l'Ajuntament ha enviat avui una carta als treballadors en què alerta d'aquests incidents i els emmarca en el que pot passar, diu, en llocs de concurrència pública amb moltes persones treballant. També explica que la Guàrdia Urbana ha obert una investigació per saber qui n'és el responsable. Recomana als treballadors no deixar objectes de valor a la vista i que es guardin en un lloc segur i tancats amb clau. I també s'insta a tancar els despatxos a la nit i quan quedin buits durant el dia. Els afectats per aquests robatoris són els primers que es mostren sorpresos perquè fets com aquests hagin pogut passar dins l'Ajuntament. Mentre no se'n trobi el responsable, caldrà seguir els consells i tancar la porta amb clau.

En aquest document intern enviat al personal de l’Ajuntament, s’alerta dels diversos furts ocorreguts durant les últimes setmanes i els emmarca en el que “pot succeir en llocs de concurrència pública amb moltes persones treballant”. La carta explica que la Guàrdia Urbana està fent “les investigacions oportunes” i que ha pres “les mesures adients” per saber qui és el responsable d’aquests fets. Mentre això no arribi, es recomana als treballadors no deixar objectes de valor a la vista i que es guardin “en un lloc segur i sota clau”. També s’insta a tancar els despatxos a la nit i durant el dia si queden buits.

Segons ha pogut saber BTV, un dels últims robatoris va ser la setmana passada. En un dels despatxos del PP, que està en obres, es van endur una motxilla amb un ordinador portàtil d’un dels operaris. Precisament, en altres dependències d’aquest grup municipal hi va haver un altre furt el mes de febrer. De la bossa de mà d’una assessora es van endur el mòbil i la cartera, que va aparèixer, sense diners, en una paperera propera a l’Ajuntament. Pocs dies després hi va haver dos furts més als despatxos d’ERC, dels quals van desaparèixer dues carteres.