ADA COLAU, portaveu de Guanyem Barcelona "Estem interpel·lant sobretot a la ciutadania que fins ara no ha trobat un espai on participar. Però també aquella gent que està organitzada políticament alguns en formacions més noves, com pot ser Podem per exemple o la CUP o el Procés Contstituent. I altres més clàssiques o més tradicionals com pot ser Iniciativa per Catalunya, Esquerra Unida i Alternativa, però que tots diuen estar d'acord efectivament que cal prioritzar els objectius davant de les sigles."

L’objectiu de la trobada és posar en comú tot el que s’ha après i generat amb la creació de Guanyem, per tal de compartir coneixements i recursos amb tota la comunitat i afavorir un funcionament més obert, integrador i efectiu de la xarxa.

A la jornada es volen resoldre dubtes sobre el funcionament intern de la plataforma a partir de tallers conjunts per a membres de les comissions de barri que necessiten informació o eines per gestionar-les. A més, s’ha obert un espai de relació entre ls grups de barri i els eixos temàtics. També hi ha un espai informatiu per a totes aquelles persones que vulguin participar a Guanyem Barcelona i no sàpiguen per on començar.

Un dels projectes més importants en què se centra ara Guanyem és el de recollir suports al seu codi ètic, que Iniciativa ja ha dit que hi dóna suport. Segons ha explicat la portaveu de la plataforma, Ada Colau “estem interpel·lant sobretot a la ciutadania que fins ara no ha trobat un espai on participar. Però també aquella gent que està organitzada políticament alguns en formacions més noves, com pot ser Podem per exemple o les CUP o el Procés Contstituent. I altres més clàssiques o més tradicionals com pot ser Iniciativa per Catalunya Esquerra Unida i Alternativa, però que tots diuen estar d’acord efectivament en que cal prioritzar els objectius per davant de les sigles”.