GABRIEL COLOMÉ, president del Grup Municipal del PSC "Alcaldem, Can Vies serà el seu mausoleu, no com a alcalde de Barcelona, sínó com alcalde de l'autoritat democràtica perduda. XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Que els va fer fora vostè de Can Vies? Què van fer vostès durant 17 anys van fer el ridícul! Vostès, si volen ser seriosos i que tornaran a governar, han de posar-se d'acord amb mi per resoldre, mirar d'ajudar en lloc de fer gracietes."

Gabriel Colomé ha atacat amb duresa Trias, assegurant que Can Vies és un monument als incompliments del govern municipal amb els veïns de Sants que demanen que s’aturin les obres. Colomé ha sentenciat que “Can Vies serà el seu mausoleu, una tomba monument com a alcalde de Convergència i Unió”. El socialista també ha alertat a l’alcalde que ha perdut l’autoritat democràtica.

Xavier Trias ha culpat el PSC de la situació a la qual s’ha arribat a Can Vies: “Què van fer vostès a Can Vies? Durant 17 anys, el ridícul”. L’alcalde ha recordat que és un tema complex i difícil i ha demanat als socialistes que mirin d’ajudar “per comptes de fer gracietes”. Trias també ha afirmat que en breu es reunirà amb els veïns de Sants per donar-los resposta.