CARME FORCADELL, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana "Una candidatura així només serà possible des de la unitat política i social que ha anat construint-se durant aquest procés i que cal enfortir a partir d'ara. Aquest enfortiment ha de ser el resultat d'un treball col·lectiu que persegueixi la cerca dels punts de coincidència."

La Declaració de Novembre de l’ANC diu que l’entitat treballarà per una candidatura única transversal que aglutini les diferents sensibilitats polítiques i socials del sobiranisme. Després d’unes setmanes de debat intern de les assemblees territorials, la declaració s’ha presentat aquest dissabte en el marc d’una reunió del Consell Territorial, Sectorial i d’Exteriors (CTSE), que ha aplegat a l’Auditori de la Fira de Cornellà més de 500 representants de l’Assemblea.

Segons ha assenyalat la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, “una candidatura així només serà possible des de la unitat política i social que ha anat construint-se durant aquest procés i que cal enfortir a partir d’ara. Aquest enfortiment ha de ser el resultat d’un treball col·lectiu que persegueixi la cerca dels punts de coincidència”.

Segons l’ANC, si es treballa sense pausa per arribar a un acord, és factible fer les eleccions al febrer per tenir un nou Parlament la primavera de 2015.