Fa només dues setmanes aquesta paret estava plena de flors i plantes de Flores Navarro. "Aquesta part de la vorera també estava ocupada per la floristeria. Després de l'alerta de l'Ajuntament, l'establiment ha decidit reduir el nombre de plantes exposades, però encara ocupa més del permès." MIQUEL MINGUELL, responsable de la botiga "Pels metres que nosaltres paguem, probablement encara sobrepassem els límits, però és que clar, nosaltres tenim un tipus de producte que la planta que és d'exterior, si no l'exposes a l'exterior, no la podem exposar. No la podem tenir a dins de la botiga, i hi ha més planta exterior que la que ens cap." La floristeria assegura que estaria disposada a pagar més per tenir més espai d'exposició, tot i que critica els elevats preus per metre quadrat que, diu, estan establerts en aquests moments. Reclamen adaptar la normativa i que sigui més flexible en casos com el seu. MIQUEL MINGUELL responsable de la botiga "En algun moment es va demanar la possibilitat de, pagant, tenir més metres i en aquells moments no va ser possible. Per tant, ens hem de cenyir al que marquen. No és que ens hàgim decidit, si et vénen i t'amenacen que hauràs de treure-ho tot perquè no compleixes, almenys hem de reduir i ens hem de cenyir al que puguem." Des de l'Ajuntament, argumenten que la negociació és inviable perquè la normativa s'ha de complir. Per això, han obert un procediment sancionador a aquest establiment.

Fa només dues setmanes, els dos cantons de la vorera de l’establiment Flores Navarro estaven plegats de flors i plantes exposades. Ara, el conjunt de flors s’ha reduït gairebé a la meitat, després que l’Ajuntament inspeccionés l’establiment i alertés que l’empresa estava fent una ocupació excessiva de la via pública. De fet, no és la primera vegada que el comerç ha de reduir l’exposició de flors de les voreres.

El responsable de la botiga, Miquel Minguell, reconeix que “encara sobrepassen els límits” perquè, diu, la quantitat de planta d’exterior que tenen no permet que aquesta estigui enlloc més que a l’exterior. Per això, l’empresa admet que estaria disposada a pagar més per tenir més espai d’exposició, tot i que critica els elevats preus per metre quadrat que, diu, estan establerts en aquests moments.

En aquest sentit, Minguell reclama adaptar la normativa i que sigui més flexible en casos com el seu. Des de l’Ajuntament, argumenten que la negociació és inviable perquè la llei establerta s’ha de complir. Per això, han obert un procediment sancionador a aquest establiment.