JOAQUIM FORN director de campanya de CiU "Hi ha tres potes, l'estructura municipal, l'estructura dels partits polítics i la de la ciutadania, i aquestes tres són les que ens ajudaran a configurar el programa definitivament."

CiU posa en marxa un procés participatiu amb el qual espera rebre propostes ciutadanes a través del web www.xaviertriasbarcelona.cat per tal d’elaborar el programa electoral de les eleccions municipals. Segons el director de campanya del partit, Joaquim Forn, es tracta que els ciutadans se sentin “partícips” de la confecció del programa i puguin millorar l’esborrany elaborat pel partit. El web estarà operatiu del 2 al 22 de març.

Durant aquestes tres setmanes els ciutadans que s’hi registrin podran suggerir idees en set punts clau del programa de la federació recollits en el web, i finalment un comitè redactor valorarà si s’incorporen o no en el document polític definitiu. Això sí, segons ha explicat Forn, “es contestaran totes les aportacions” i s’explicarà als ciutadans per què les seves propostes s’inclouen en el programa o per què no.

També s’hi podrà participar a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #triasprogramaobert. De fet, diàriament el partit llançarà una pregunta per dinamitzar el debat perquè els ciutadans opinin i hi aportin la seva visió.