ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "La T-10, que l'havíem pujat més de 2 euros, ara reduirem aquest increment excessiu per 35 cèntims d'euro. Per això deia que això sembla aquella pel·lícula, no por un 'puñado de dólares' sinó per 35 cèntims d'euro."

Alberto Fernández Díaz ha assenyalat que la disminució en el preu de la T-10 a 9,95 euros arriba després de quatre anys de pujades pactades pel PSC i CiU, que governen l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb ERC i ICV-EUiA. El president del Grup Municipal del PP considera que “han pujat la T-10 més de dos euros per després dir que la rebaixen 35 cèntims sobre els dos euros que ells van incrementar”.

El dirigent popular ha assegurat que l’acord el sufragarà íntegrament la ciutat i que “no deixa de ser un regal de l’alcalde Trias, amb l’aplaudiment del PSC, perquè la Generalitat no posarà ni un euro”. També ha lamentat que només es tingui en compte la T-10 i no altres bitllets de transport com la T-50/30 o la T-70/30. Fernández Díaz ha citat la pujada en el preu de l’aigua a l’AMB del 2,47% per a 2015 com a exemple dels acords entre CiU i PSC per incrementar tarifes.