Les al·legacions del PSC, 12 en total, se centren en motius formals, de mobilitat i econòmics. Jordi Martí ha assegurat que l’Ajuntament no necessita crear aquesta nova societat perquè “sap gestionar el servei i és el pitjor moment per vendre”. Martí ha denunciat que l’operador privat haurà de pagar d’entrada 4.961 euros per plaça, quan al centre de la ciutat, assegura, es venen per 15.000 euros.

Per això, el líder dels socialistes ha advertit que seran “contundents” a l’hora d’oposar-se a aquesta operació i ha alertat que no renuncia a res. “Farem tota la pressió possible per evitar l’operació, no descarto res, fins i tot posar-nos a mans d’experts per, si cal, aturar-ho per mitjans legals”, ha dit Martí. El president del grup municipal socialista ha explicat que han començat una campanya amb operadors de mobilitat per demanar-los suport i evitar el que consideren que és “un error greu”.

El PSC ja va iniciar el camí per portar a judici la política municipal el mes de juny d’aquest any, quan va portar l’Ajuntament als tribunals pel tancament del denominat conveni de Spanair. El TSJC va admetre a tràmit el recurs per a aquest cas el mes de setembre passat.