ALBERTO FERNÁNDEZ DíAZ, president del grup Municipal del PP "Malgrat que tu convoquis a unes persones, com a partit en un acte que paga l'Ajuntament com a institució, i que aquelles persones que convoques es dediquen a escridassar o a insultar aquells regidors o regidores que no pensen com ells, i a sobre la senyora Colau, des de dins del Saló de Cent, 'jaleando' a qui insultava i cridava fora: 'Que se os oiga'."

Alberto Fernández Díaz ha instat Colau a no confondre els actes institucionals amb l’activitat de partit. El líder municipal del PP ha assegurat que els regidors populars van ser escridassats i insultats “per part de la gent que havia convocat Ada Colau en un acte de partit que pagava l’Ajuntament”. Fernández Díaz ha demanat a l’alcaldessa que “prengui nota” perquè no torni a passar i ha exigit “respecte institucional”.

Les crítiques del PP als actes posteriors al ple d’investidura se sumen a la pregunta que CiU ha transmès al govern municipal en què li demana els costos públics de la celebració. El president del Grup Municipal del PP ha demanat també a l’alcaldessa “que passi dels gestos a l’acció de govern” i li ha insistit que prengui decisions. Fernández Díaz ha explicat que han demanat al secretari que dictamini si la forma d’acceptar el càrrec per part d’alguns regidors al ple de dissabte “s’adequa a la llei”.