Els despatxos de la primera planta, on es va instal·lant el nou govern, esperen a ser rebatejats. Els rètols, igual que els inquilins, també hauran de canviar per adaptar-se a les noves àrees de govern. De fet, aquesta tarda alguns regidors ja han estrenat els despatxos després d'una reunió que han mantingut amb l'alcaldessa a l'Ajuntament. Altres grups de l'oposició han volgut fer públic el seu nou lloc de treball a través de Twitter. És el cas del regidor de la CUP, Josep Garganté, que ha penjat una fotografia del seu despatx, encara molt buit, i també de les vistes. Sonia Sierra, de Ciutadans, ha piulat una fotografia del Bicing, el que diu que és el seu transport oficial per anar a l'Ajuntament. Mentrestant, a dins, als nous despatxos que ocuparà PSC s'hi fan reformes i en els que es queda el PP, una advertència perquè els operaris no s'emportin res. Esquerra, en canvi, tindrà menys feina, ja que mantindran la mateixa ubicació i només hauran de canviar el nom.

L’alcaldessa, Ada Colau, i la nova regidora de Nou Barris, Janet Sanz, han començat el dia plegades per fer front a nou desnonaments previstos al districte per a aquest dilluns.

Laura Pérez (Barcelona en Comú) ha introduït la moda dels “selfies” a l’Ajuntament.

Tres regidores de districte, Laia Ortiz, Gala Pin i Mercedes Vidal, han fet una primera presa de contacte amb els treballadors municipals.

Una agenda molt diferent de la de Jaume Collboni, president del Grup Municipal del PSC, però igualment atapeïda.

La regidora de Ciutadans Sonia Sierra ha fotografiat la parada de Bicing de davant de l’edifici Novíssim de l’Ajuntament, amb la qual assegura que mantindrà una relació bastant estreta.

El regidor de la CUP Josep Garganté ha fet pràcticament un seguiment en directe de la seva arribada a les dependències municipals. Una de les sorpreses que s’ha emportat és que els han ubicat on fins ara hi havia el Comissionat d’Afers Religiosos.

I si n’hi ha que estrenen despatx, Convergència i Unió es va afanyar a inaugurar just després de la investidura d’Ada Colau com a alcaldessa un compte de Twitter per al Grup Municipal, obert pocs dies abans.

Precisament, des de CiU ha arribat una nova crítica al govern de Colau. Si en els darrers dies, Jaume Ciurana havia lamentat que n’ho s’havia fet traspàs en matèria de cultura, aquest dilluns s’ha queixat que no s’hagi designat cap regidor o tinent d’alcalde d’aquest àmbit.

Això sí, no tots els missatges del dia han estat via “on line”. Des del Grup Municipal del PP han optat per un mètode més tradicional.