Domènech considera important que aclareixin les seves intencions tenint en compte que després del full de ruta “només es va veure un cap de setmana en què no va passar res i després el desastre de la fi de l’autogovern provocada pel PP”. 

En contra del que els passa a les forces independentistes, Domènech ha assegurat que els comuns sí que tenen objectius clars per després de les eleccions com la “hisenda pròpia, revertir les retallades d’Artur Mas o una fiscalitat progressiva”.

L’exemple de Barcelona

Domènech s’ha fet acompanyar a l’acte d’aquest dissabte al matí a Terrassa de la número quatre de la llista, Marta Ribas; la portaveu de Izquierda Unida al Parlament Europeu, Marina Albiol, i del secretari d’Organització de Podem, Pablo Echenique. Aquest últim ha assegurat que només hi ha dues possibilitats de vot el 21-D: “La papereta dels blocs i la de la clau de Xavi Domènech”, l’única, ha dit, “que vol resoldre els problemes reals de la gent”. I ha posat d’exemple, com ja han fet els comuns diverses vegades durant la campanya, el govern d’Ada Colau a la ciutat de Barcelona.

Echenique també ha tornat a defensar el referèndum pactat com a l’única solució al problema nacional català. Ha reconegut que és difícil dur-lo a terme, però ha afegit que “és moltíssim més fàcil que instaurar una república unilateral demà passat”.