El president del CIEMEN i membre de la plataforma Clot Decideix, David Minoves, ha lamentat que s’estigui “posant en una situació d’alarma” el tema del referèndum. Per lluitar contra el “missatge negatiu” que “s’ha donat a la ciutadania” amb la inhabilitació de Mas, Ortega i Rigau per convocar el 9-N, Clot Decideix traurà les urnes al carrer el 23 d’abril perquè els veïns del barri votin una pregunta relacionada amb la diada de Sant Jordi.

En una entrevista a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, el president del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals ha afirmat que cal normalitzar el fet de votar en un referèndum, sobretot després de la sentència del cas 9-N. Tot i que la consulta que Clot Decideix celebrarà per Sant Jordi no està directament relacionada amb la campanya pel referèndum, Minoves ha afirmat que Sant Jordi seria un “molt bon dia per començar-la”.

D’altra banda, Minoves també ha recordat que el Pacte Nacional pel Referèndum ja té més de 100.000 adhesions i ha remarcat que cal explicar a la comunitat internacional que el conflicte polític a Catalunya “s’haurà de resoldre políticament” i no “judicialment o militarment”.

Escolteu l’entrevista sencera aquí: