minut or Daniel Sirera debat electoral betevé

El candidat del PP a les eleccions municipals 2023 de Barcelona, Daniel Sirera, ha acusat a l’alcaldessa, Ada Colau, de provocar “inseguretat jurídica, caos circulatori i un perjudici econòmic gravíssim per a la nostra ciutat”. La crítica del candidat popular ha arribat com a reacció per l’admissió a tràmit d’una querella per un delicte urbanístic i de malversació per les superilles o eixos verds de l’Eixample.

Segons Sirera, “els constants problemes amb la justícia mostren una forma de governar irresponsable” i declara que l’alcaldessa “avantposa la seva ideologia als interessos dels barcelonins”. Assegura que el govern municipal no està valorant les conseqüències en matèria urbanística que està tenint la implantació de les superilles ni tampoc “l’afectació en la vida dels veïns”.

Daniel Sirera proposa que s’aturin les obres de la superilla de l’Eixample. Dissabte, 25 de març, hi ha hagut una festa avançada d’inauguració abans de les eleccions del maig, tot i que encara està en obres. “Exigim que no es continuïn malbaratant recursos públics en unes obres que podrien ser il·legals”. A més, les ha qualificat de “joc de nens” i ha avisat que si el Partit Popular té prou pes representatiu després de les eleccions, combatran les “ocurrències urbanístiques d’Ada Cola i Collboni”, ha sentenciat.