El mateix dia que es feia una manifestació en contra de l’ampliació de l‘Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, el PSC ha celebrat un acte per defensar el projecte. El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha assegurat que no es pot contraposar el progrés i la prosperitat a la lluita contra el canvi climàtic. Defensa que cal seure i arribar a un acord. “La prosperitat i la conservació del medi ambient han de ser possibles. És clau per a l’èxit del país”, ha dit.

Collboni s’ha mostrat confiat en el fet que la tecnologia i les fórmules de compensació d’aquesta ampliació trobaran l’equilibri necessari que exigeix el desenvolupament sostenible. D’aquesta manera, creu que es podrà reduir l’impacte de l’ampliació en el medi ambient.

En el mateix sentit ha parlat el cap de l’oposició del Parlament de Catalunya, Salvador Illa: “El nostre compromís és que aquesta ampliació respectarà la qualitat de vida dels veïns. Es millorarà tota la sensibilitat ambiental d’aquesta infraestructura”. A més, Illa ha reclamat al president, Pere Aragonès, que lideri l’ampliació de l’aeroport del Prat.