L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat que l’Ajuntament revisarà els eixos verds que va fer l’exalcaldessa Ada Colau per “algunes deficiències que estan mostrant”. En resposta a un prec de BComú al plenari municipal (que demanava seguir estenent el projecte Superilla Barcelona i que l’alcalde ha acceptat), Collboni ha dit que “seguirem pacificant carrers, ho farem més i ho farem millor”.

Ha assegurat que hi ha obres que va executar Colau “que ja tenen problemes, com els eixos verds de l’Eixample”, on ha dit que “tots els escocells estan trencats” perquè el govern anterior dels comuns es va “precipitar en el lliurament de l’obra”. També ha quantificat en 2,5 milions d’euros el cost d’arreglar els escocells trencats de la superilla de l’Eixample.

Més enllà d’això, també ha lamentat que el reg en aquest entorn és fins a quatre vegades més car que a la resta d’espais verds de la ciutat i ha avisat que el col·lectiu de persones amb dificultats de visió “ja han reclamat millores perquè no se’ls va tenir en compte”. Tot plegat s’inclourà en un pla de millora d’eixos verds, que s’anunciarà oficialment un cop acabi la campanya electoral dels propers comicis catalans del 12 de maig.