Van ser rivals a les primàries i ara faran tàndem a la llista del PSC. L'alcaldable Jaume Collboni ha situat de número dos Carmen Andrés, regidora socialista actual i exresponsable de Nou Barris en l'últim govern de Jordi Hereu. Darrere d'Andrés, al número tres, hi ha l'arquitecte Daniel Mòdol, fitxatge independent. Per al quatre, Collboni recupera l'exregidora Montse Ballarín, que va ocupar les carteres d'Hisenda i Educació en els últims mandats socialistes. La segueix, al número cinc, el regidor actual David Escudé, que és qui escala més posicions respecte a fa quatre anys. Un dels últims fitxatges, l'exregidor d'Iniciativa Joaquim Mestre, se situa al número 6 com a independent. Dels regidors que el PSC té ara a l'Ajuntament es mantenen a la llista noms com Sara Jaurrieta o Guillem Espriu i el president actual del grup municipal, Gabriel Colomé, en posicions que no tenen assegurada la continuïtat segons les enquestes. Assumpta Escarp, un dels noms històrics dels socialistes al consistori, desapareix de la llista, com també Imma Moraleda. Collboni renova, de fet, el 72% de la llista, una candidatura paritària que inclou en el número 14 el president de l'Associació de Veïns de la Barceloneta, Oriol Casabella, molt actiu en les protestes contra el turisme incívic al barri aquest estiu.

El número dos és per a Carmen Andrés, l’arquitecte Daniel Mòdol ocuparà el tercer lloc, David Escudé escala posicions des del 12è fins al número cinc i l’ecosocialista Joaquim Mestre en tindrà el sisè. Entre el setè i l’11è lloc s’hi situaran Sara Jaurrieta (set), Pilar Díaz (vuit), Gabriel Colomé (nou), Guillem Espriu (10) i Núria Carmona (11), regidors socialistes actuals a l’Ajuntament de Barcelona que mantenen posicions similars a la llista de 2011.

Entre els primers llocs també hi figura Oriol Casabella (14), president de l’Associació de Veïns de la Barceloneta i una de les cares visibles de les protestes en contra del turisme massiu al barri. El número 12 l’ocuparà Enric Fernández-Velilla, primer secretari de l’executiva de Sant Andreu, i darrere seu hi haurà Erika Torregrossa (13).

Collboni proposa una llista paritària amb 21 homes i 20 dones, que inclou 29 cares noves i sis independents. El cineasta i documentalista Albert Solé tancarà la llista i l’activista social Núria Gispert ocuparà un dels llocs d’honor de la candidatura, tal com va anunciar el socialista en el seu compte de Twitter.

Respecte als primers llocs de la llista de 2011 encapçalada per Hereu han canviat moltes cares. Una de les grans absències serà la regidora i secretària d’Organització actual del PSC, Assumpta Escarp, vinculada a l’Ajuntament des de 1985 i número quatre en les darreres municipals. Tampoc no es presentaran ni Joan Trullén, ni Imma Moraleda ni Montse Sánchez, que formaven part de la llista de 2011, i Trullén com a número dos.